Despre noi


             Firma Solaris Com a fost înfiintată în anul 2005, domeniul de activitate principal fiind importul si distributia de jucării cât mai competitive pe piata românească.

             De la începutul activitătii ne-am propus introducerea de jucării noi pe piata românească, reusind extinderea, prin parteneri, în aproape toate zonele tării si totodată extinderea gamei de produse pe care noi vi le oferim.

             Toate jucăriile noastre sunt testate în laboratoare de specialitate si sunt omologate conform normelor Comunitătii Europene. Firma noastra nu comercializeaza si nu va comercializa niciodata produse care nu corespund normelor CE, produse contrafacute, copii dupa produse cu licenta sau orice alte jucarii de calitate indoielnica.

             Cu sediul central în judetul Sibiu si cu o echipă tânără si ambitioasă, dar foarte experimentată, dorim să fim parteneri devotati ai clientilor nostri si să le satisfacem în totalitate cerintele.

Inscrieti adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutati:

Contactati www.solariscom.ro online!

Promo:

» toate promotiile

Solaris Com SRL, Sibiu - Toate drepturile rezervate
Acest magazin se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Daca sunteti persoana fizica va rugam sa accesati magazinul nostru online www.Fan-Jucarii.ro Va multumim.