Pasul 1
 

Adaugati produsele in cosul dv de cumparaturi apasand butonul Cumpara. Puteti comanda mai multe bucati ale aceluiasi produs modificand cantitatea.

Ulterior puteti adauga si alte produse. Cosul de cumparaturi poate fi verificat in orice moment prin apasarea butonului Cosul dvs. Acolo veti gasi informatii despre produsele comandate, cantitati si preturi.

Tot aici aveti posibilitatea de a modifica si cantitatile comandate dupa care puteti recalcula suma. Prin apasarea butonului Finalizare treceti la urmatorul pas.

 
Pasul 2
 

Daca ati ajuns in acest punct sunteti la un pas de primirea comenzii dv. Tot ce mai aveti de facut este sa introduceti datele dv de contact si adresa de livrare. Tot aici mai puteti adauga si alte comentarii legate de comanda.

Prin apasarea butonului Trimite va dati acordul pentru trimiterea comenzii. In situatii mai speciale un reprezentant al societatii noastre va va contacta telefonic pentru stabilirea eventualelor probleme. La final, puteti lista comanda dumneavoastra la imprimanta.

 
Modul de livrare
 

Livrarea produselor se va face prin orice metoda autorizata de transport si se va discuta cu fiecare client in parte.

Livrarea este posibila in orice zona a Romaniei.

Pentru orasul Sibiu livrarea este gratuita doar pentru comenzi mai mari de 150 de lei.

 
Cum platesc?
 
Plata produselor se va putea face prin ramburs cash sau prin rambursarea unui instrument de plata (BO sau CEC). Atat modalitatea de plata cat si termenul de plata se vor negocia cu fiecare client in parte si vor fi specificate in contractul de colaborare cu acesta.
Datele societatii noastre sunt urmatoarele:

SC Solaris Com SRL

G-ral Vasile Milea, 12/6, Sibiu
J32/1291/2005 C.I.F. RO 17947000
IBAN: RO44 BTRL 0330 1202 6894 02XX
Banca Transilvania, sucursala Sibiu
Inscrieti adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutati:

Contactati www.solariscom.ro online!

Promo:

» toate promotiile

Solaris Com SRL, Sibiu - Toate drepturile rezervate
Acest magazin se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Daca sunteti persoana fizica va rugam sa accesati magazinul nostru online www.Fan-Jucarii.ro Va multumim.